2023. január 10., kedd

Tájékoztató a 2023. év első félévének programjairól

 Kedves Csoporttagok, érdeklődők!


Először is szeretnék magam és az Alapvető Emberi Értékekért Közhasznú Alapítvány minden önkéntes és vezetőségi tagja nevében Boldog Új Évet Kívánni!  

A 2023. év első félévében tervezett programjainkat ismertetném:
 ( A programváltozás jogát fenntartjuk! )

Táborok

Az „Értékteremtés a mindennapokban” című három egynapos őszi - téli előadássorozatunkat követő két napos táborok időpontjai:

-  2023. január  28.-29.
-  2023. február 25.-26.
-  2023. március 25.-26.

Ismétlésképpen az alábbi linken olvashatjátok el a táborokra vonatkozó tudnivalókat:  https://alapvetoemberiertekekert.blogspot.com/2022/12/tajekoztato-2023-teli-tavaszi-fonyodi.html

Ebben a tájékoztatóban kértük tőletek azt is, hogy a Funoldi Vendégházban történő szállás önálló intézése mellett mindenki regisztráljon a táborra is, aki még nem regisztráltak. Ugyanis a szállásfoglalásokból nem tudjuk pontosan, hogy kik szeretnének részt venni azok közül akik nem itt fognak megszállni. A táborra tervezett előadások és kiscsoportos foglalkozások megszervezéséhez szükséges tudnunk, hogy mennyien fogtok érkezni, ezért ismét kérek mindenkit, hogy regisztráljatok a táborra is, az alapvetoemberiertekekert@gmail.com email címen. 

Klubjaink

Fonyódi Zöld - Kör idén az alábbi időpontokban vár minden érdeklődőt a Városi Művelődési házban 18.00-20.00 óra között, akik a környezet és természet és állatvédelmet szívügyüknek tekintik, és tenni is akarnak valamit a környezetükben:

2023. január  11., február 08., március 08., április 05., május 03., május 31.

Ezen a honlapunkon található linken minden találkozóról el lehet olvasni az aktuális információkat: 

Mosonmagyaróvári  Zöld – Kör

A fonyódi Zöld Kör után, alapítványunk környezetvédelmi tevékenységünkre elkötelezett tagjai, létrehoztak 2022. februárjában egy másik Zöld Kört az ország északnyugati tájegységén Mosonmagyaróváron.
A következő találkozójuk 2023.január 16.-án lesz, ahol még csak korlátozott létszámú érdeklődőt tudnak fogadni. Sajnos az energetikai vészhelyzet miatt csak márciustól tudnak a Fehér Ló Művelődési Házban helyet kapni, ahol már nagyobb létszámú találkozókat is tudnak tartani.
Ezen a honlapunkon található linken minden találkozóról el lehet olvasni az aktuális információkat: 
 

Fonyódi Önismereti Klub

A 2023-as évben is tovább folytatódnak Mezei Anita (mezei.nitti@icloud.com) irányítása mellett az Önismereti Klub programjai a Művelődési Házban, hol kiscsoportos keretek között van lehetőség az alapvető emberi értékek elsajátításával megismerni önmagunkat, minden alkalommal 18.00-20.00 óra közötti az alábbi időpontokban: 

2023. január 25., február 22., március 22., április 19., május 17., június 14.
 
Erről a klubról is naprakész információval fogunk szolgálni az alábbi a honlapunkon található linken:

Amennyiben bármilyen kérdésetek lenne a programjainkkal kapcsolatban, alapvetoemberiertekekert@gmail.com email címen állok mindenki rendelkezésére!

Üdvözlettel:
                        Lakatos László
           Alapvető Emberi Értékekért Alapítvány
                          kuratóriumi tag


Emberi Értékekért Tábor a FunoldibanÖnismereti Klub Fonyódon
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése