2022. december 15., csütörtök

Tájékoztató a 2023. téli - tavaszi fonyódi táborokról

 Tájékoztató a 2023. téli - tavaszi fonyódi táborokról

 

Kedves Érdeklődők!

Az „Értékteremtés a mindennapokban” című három egynapos őszi - téli előadássorozatunkat követi az ezekre épülő három - hétvégékre eső - kétnapos táborunk, ahol főként olyan témákat járunk körbe, amik a kiegyensúlyozott, boldog ember életéhez szükséges tudnivalók, mint például a teremtés - anyagi biztonság, testi – lelki egészség, kiegyensúlyozott emberi kapcsolatok, párkapcsolat, család stb. (A mellékelt fotók a legutóbbi, decemberi előadás-napon készültek.)

Táboraink az elméleti anyagokon kívül a gyakorlati megvalósításra épülő programokat is tartalmaznak. Különböző módszereket próbálunk ki a bennünk lévő tudás felszínre hozására. A gyakorlatokon az önismeret fejlesztése és az előadásainkban boncolgatott témák, értékek mindennapi életünkbe történő beépítése lesz a cél.

 A téli - tavaszi táborok időpontjai:            

Ø  2023. január 28.-29.

Ø  2023. február 25.-26.

Ø  2023. március 25.-26.

A táborok szombatonként 9 órától kezdődnek, és körülbelül 18 óráig tartanak. Szombaton vacsora után filmvetítés is lesz – annak akit érdekel, és tud maradni. Vasárnaponként a programok szintén 9 órától kezdődnek és körülbelül 16 óráig tartanak.

 

Helyszín: Funoldi Vendégház, Fonyód, Bartók Béla u. 30-32.sz.

Kérjük a rendezvényeinkre azok jöjjenek, akik olvasták már Dörnyei Katalinnak, alapítványunk alapítójának legalább egy könyvét, mivel a könyvei sok olyan információt tartalmaznak, amiknek az újbóli átbeszélésére nem lesz időnk, és ha valaki ezeket nem érti, nem fog tudni bekapcsolódni a munkánkba, az alapok ezekben a könyvekben vannak lefektetve. (Kati könyvei már honlapunkról is megrendelhetők.)

A szállásról és az étkezésről mindenki maga gondoskodik!

Szállás: Funoldi Vendégház, Fonyód, Bartók Béla u. 30-32. Ezeken az elérhetőségeken lehet szobát foglalni:

Funoldi iroda mobilszáma:  06-70/676-1802

E-mail: funoldi.info@gmail.com

 

Étkezés: Alkohol és húsos ételek fogyasztása szigorúan tilos a tábor ideje alatt! A Funoldi Vendégházban megszállók kapnak húsmentes reggelit. Kávét, üdítőt, vizet lehet vásárolni a helyszínen. Egyéb étkezést nem tudnak biztosítani. (Vízforraló és mikrohullámú sütő van az étkezőben.) 

 

A rendezvényeink ingyenesek. Kérjük azokat, akik eddig még nem regisztráltak, vagy előzetesen regisztráltak, de mégsem tudnak jönni, jelezzék az alapvetoemberiertekekert@gmail.com email címen.

 

Török Tünde

Alapvető Emberi Értékekért Közhasznú Alapítvány


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése