2020. augusztus 23., vasárnap

Budapesti rendezvény 2020. szeptember 19.

Az Alapvető Emberi Értékekért Oktatási Központ keretein belül szervezzük egynapos rendezvényünket Budapesten, 2020. szeptember 19- én 09.45 - 16.00 óráig.

Kértétek, hogy Budapesten is tartsunk rendezvényt, ezt most teljesítjük.

Ezen a rendezvényen előadásokat hallhatok. Kérdéseiteket is igyekszem megválaszolni. Egy ideje már nem adom meg az előadások címét, sem az előadók nevét. Ezt azért is teszem, hogy használjátok a szív-tudásotokat, a megérzéseteket. Ha úgy érzitek itt a helyetek, akkor szeretettel várunk benneteket. A másik ok az, hogy az én előadásaim többsége a Jelenben születik, tehát még én sem tudom, hogy pontosan miről fognak szólni. Általában az aktuális témákról beszélek.

A rendezvény helyszíne: Magyar Ipartestület Inkubátorház 1146. Budapest,

XIV. kerület Thököly út 58-60. Széchenyi terem

Megközelítés tömegközlekedéssel: a Keleti Pályaudvartól a 7, 173, 5 buszokkal a Cházár András utcai megállóig. Az autóval érkezőknek ingyenes parkolási lehetőség a Székház környékén – Cházár András utca, Istvánmezei út.

Rendezvényeinken a részvétel, mint mindig ingyenes, de regisztrációhoz kötött! A regisztrációtokat vagyis a részvételi szándék jelzését szeptembertől tudja fogadni Lovizer Virág ezen az e-mail címen: aeefonyod@gmail.com 

Étkezés: Úgy tudom, hogy az épületben nincs büfé. A közelben van egy étterem, esetleg ott lehet étkezni. Terveink szerint csak egy órás ebédszünetet tartunk, ezért célszerű, ha mindenki hoz magával ételt és italt.

Mobiltelefon használata: kérjük, hogy a mobiltelefonokat csak akkor kapcsoljátok be a szünetekben, ha feltétlenül szükséges, mivel kizökkent benneteket a nyugodt állapotból.

Hangfelvétel, videó készítése: a csoport engedélyével készítünk csoportképeket a honlapra, Facebook oldalra. Videó felvételeket is készítünk, ha az előadók szeretnék. A felvételek esetleges nyilvánosságra hozataláról kizárólag az előadó rendelkezik. Ezért kérjük, hogy ne készítsetek sem videó sem pedig hangfelvételt az engedélyük nélkül!

Kérünk mindenkit, hogy a járványügyi helyzet miatt az aktuális szabályokat tartsátok be!

Szeretettel várok mindenkit!

Dörnyei Katalin