2017. október 1., vasárnap

Adományozás Nágocson

2017. szeptember 25-én közel tucatnyi zsák, közel ennyi banános doboz női és gyermekruhát, lakástextilt, cipőt, játékot, valamint élelmiszereket adományozott a nágocsi Árvácska Anya és Csecsemőotthonnak az Alapvető Emberi Értékekért Közhasznú Alapítvány.

Köszönet az alapítvány tagjainak, pártfogóinak, valamint az ügyet támogatóknak, akik gyűjtésükkel és anyagi hozzájárulásukkal támogatták, hogy ismét megsegíthessük az anyaotthont.

Az otthon érkezésünk idején – mint általában – teltházas volt. Jelenleg 35-en lakják, akik közül 22 gyermek. Az adományokat átvevő gondozónő elmondta, hogy azokat a ruhákat, amelyekre nincs szükségük az otthon lakóinak, a Kaposvár közeli Kercseligetre szállítják, ahol szétosztják a környéken élő rászorulók között (erre a településre került egyik korábbi lakójuk a gyermekével, így alakult ki a kapcsolat az anyaotthon és a község között).

Az alapítványunk terveinek és a korábbi évek gyakorlatának megfelelően karácsonykor is viszünk adományt az Árvácska Anya és Csecsemőotthonnak. Mivel a tapasztalatok szerint női ruhából több is érkezett már az intézménybe, mint amire szükség van, viszont gyermekruhákból, játékokból sosem elég, kérjük aki támogatni kívánja az újabb akciónkat, és teheti, ezeket gyűjtse otthonában a decemberi szállítás időpontjáig.

Remek adomány a tartós élelmiszer, vagy a pénz is, amit az alapítványunk számlaszámára lehet átutalni „a nágocsi anyaotthon számára” megjegyzéssel, az utaláshoz a következő adatok kellenek:
Az alapítvány neve: Az Alapvető Emberi Értékekért Közhasznú Alapítvány
Bankszámlaszám: OTP Bank NYRT. 11743095-20017022

Török Tünde

Ajándékozás 

Otthon 

Adományok