2023. augusztus 31., csütörtök

Szeptemberi tábor tájékoztatója

 Kedves Érdeklődők! 

 

Nyár végével folytatódnak a programjaink. Szeptember 23.-24.-én lesz a következő táborunk a szokásos helyen.

 

Korunk információkáoszában, manipulációkkal terhes kommunikációjában az egyik legnagyobb kihívássá vált megkülönböztetni az igazat a hamistól, a jót a rossztól, így hozni jó döntéseket a legkisebb dolgokban is. A mostani rendezvényünkön a megkülönböztető képességünk fejlesztése lesz az előadások, csoportfoglalkozások fő témája. Szó lesz egyebek közt az álhírekről, a figyelemelterelésről, a spirituális útvesztőkről, vagy arról, hogy vegyük észre, ha becsapnak.

 

Októberben egyéb elfoglaltságaink miatt nem tartunk tábort, így november 25-26-án lesz az ezt követő, idei utolsó táborunk, amelyre szintén izgalmas és fontos témákkal készülünk.

 

A táborok szombatonként 9 órától kezdődnek, és körülbelül 18 óráig tartanak. Szombaton vacsora után előadás vagy filmvetítés a program – annak akit érdekel, és tud maradni. 

Vasárnaponként a programok szintén 9 órától kezdődnek és körülbelül 16 óráig tartanak. 

 

Helyszín: Funoldi Vendégház, Fonyód, Bartók Béla u. 30-32.sz

 

Kérjük a táborokba azok jöjjenek, akik olvasták már Dörnyei Katalinnak, alapítványunk alapítójának legalább egy könyvét. A könyvek sok olyan információt tartalmaznak, amiknek az újbóli átbeszélésére nem lesz időnk. Ha valaki ezeket nem érti, nem fog tudni bekapcsolódni a munkánkba, az alapok ezekben a könyvekben vannak lefektetve. (Kati könyvei a honlapunkról is megrendelhetők.) 

 

A rendezvényeink ingyenesek, de a szállásáról és az étkezéséről mindenki maga gondoskodik. 

 

 

Szálláslehetőség: Funoldi Vendégház, Fonyód, Bartók Béla u. 30-32. Ezeken az elérhetőségeken lehet szobát foglalni: Funoldi iroda mobilszáma: 06-70/676-1802 E-mail: funoldi.info@gmail.com 

 

Étkezés: Alkohol és húsos ételek fogyasztása szigorúan tilos a tábor ideje alatt! A Funoldi Vendégházban megszállók kapnak húsmentes reggelit. Kávét, üdítőt, vizet lehet vásárolni a helyszínen. Egyéb étkezést nem tudnak biztosítani. (Vízforraló és mikrohullámú sütő van az étkezőben.)

 

Kérjük azokat, akik eddig még nem regisztráltak vagy előzetesen regisztráltak, de mégsem tudnak jönni jelezzék az alapvetoemberiertekekert@gmail.com email címen. 

 

***

 

Arról is szeretnélek tájékoztatni titeket, hogy alapítványunk szeptember végétől folytatja az önismereti és a Zöld Kör klubok tartását kéthetente, szerdánként a fonyódi művelődési házban. A mosonmagyaróvári Zöld Kör pedig nyáron is tartott foglalkozásokat, amelyek az év második felében is folytatódnak.

 

2023. augusztus 30.

 

                                                                                Török Tünde

                                                       Alapvető Emberi Értékekért Közhasznú AlapítványFunoldi Vendégház előtti balatoni panoráma


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése