2023. március 9., csütörtök

 Márciusi tábor és egy ráadás

Tájékoztató a 2023. téli - tavaszi fonyódi táborokról

 Kedves Érdeklődők! 

 Március utolsó hétvégéjén, március 25.-26.-án lesz a három részes táborsorozatunk utolsó része, amelynek előadásaiban, csoportfoglalkozásain az emberi kapcsolatok problémáinak gyökere lesz a központi téma, sok egyéb mellett.

 A januári táborban a kiegyensúlyozott, boldog emberi élethez szükséges tudnivalók, az istenhit, hit, istentudás, majd a teremtés volt a fő téma. A februári táborban a testi-lelki egészség, illetve a betegségek értelmezése, továbbá az életmódváltás került célkeresztbe. A februári táborunk résztvevői kérték, hogy a május 20.-21.-i hétvégén legyen még egy kötetlen találkozó a nyár előtti zárásként, ahol a programot a résztvevők alakítják kedvük szerint beszélgetésekkel, kirándulásokkal, stb.

(A csatolt fényképek a februári táborban készültek.)

 Mint arról korábban írtam, az „Értékteremtés a mindennapokban” című három egynapos őszi-téli előadássorozatunk folytatásaként indítottuk el a téli-tavaszi táborsorozatunkat, amely rendezvények kétnaposak. Ezek az elméleti anyagokon kívül gyakorlati megvalósításra épülő programokat is tartalmaznak. Különböző módszereket próbálunk ki a bennünk lévő tudás felszínre hozására. A gyakorlatokon az önismeret fejlesztése és az előadásainkban boncolgatott témák, értékek mindennapi életünkbe történő beépítése a cél. 

  A téli - tavaszi táborok időpontjai:

 - 2023. január 28.-29. 

2023. február 25.-26

- 2023. március 25.-26. 

- 2023. május 20-21. (kötetlen találkozó)

 A táborok szombatonként 9 órától kezdődnek, és körülbelül 18 óráig tartanak. Szombaton vacsora után előadás vagy filmvetítés a program – annak akit érdekel, és tud maradni. 

Vasárnaponként a programok szintén 9 órától kezdődnek és körülbelül 16 óráig tartanak. 

 Helyszín: Funoldi Vendégház, Fonyód, Bartók Béla u. 30-32.sz. 

 Kérjük a rendezvényeinkre azok jöjjenek, akik olvasták már Dörnyei Katalinnak, alapítványunk alapítójának legalább egy könyvét, mivel ezek sok olyan információt tartalmaznak, amiknek az újbóli átbeszélésére nem lesz időnk. Ha valaki ezeket nem érti, nem fog tudni bekapcsolódni a munkánkba, az alapok ezekben a könyvekben vannak lefektetve. (Kati könyvei a honlapunkról is megrendelhetők.) 

 A rendezvényeink ingyenesek, de a szállásáról és az étkezéséről mindenki maga gondoskodik! 

 Szállás: Funoldi Vendégház, Fonyód, Bartók Béla u. 30-32. Ezeken az elérhetőségeken lehet szobát foglalni: Funoldi iroda mobilszáma: 06-70/676-1802 E-mail: funoldi.info@gmail.com 

 Étkezés: Alkohol és húsos ételek fogyasztása szigorúan tilos a tábor ideje alatt! A Funoldi Vendégházban megszállók kapnak húsmentes reggelit. Kávét, üdítőt, vizet lehet vásárolni a helyszínen. Egyéb étkezést nem tudnak biztosítani. (Vízforraló és mikrohullámú sütő van az étkezőben.) 

 Kérjük azokat, akik eddig még nem regisztráltak vagy előzetesen regisztráltak, de mégsem tudnak jönni jelezzék az alapvetoemberiertekekert@gmail.com email címen. 

  

                          Török Tünde 
 Alapvető Emberi Értékekért Közhasznú Alapítvány 


 Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése