2022. április 18., hétfő

2022. május 14. rendezvény meghívó

Szeretettel meghívunk minden érdeklődőt az Alapvető Emberi Értékekért Közhasznú Alapítvány és a Sathya Sai Nemzetközi Szervezet Magyarországi Központja közös rendezvényére, aminek fő témája:

Hogyan juthatunk el a békétlenségtől a békéig?

Minden spirituális tanító felhívta a figyelmet arra, hogy amíg a belső világunkban nincs béke, addig a külvilágban sem lesz. A külvilágban jelenleg káosz uralkodik, ha szeretnénk ezen változtatni, akkor először a belső világunkban kell békét teremtenünk.

Ezzel az egynapos rendezvényünkkel a témavezetőkkel belső békénk megteremtéséhez szeretnénk segítséget nyújtani a lelki béke eléréséről, szívtudásról szóló spirituális tanítások felelevenítésével.

A programot színesíti egyebek közt az erdélyi Magrendszer közösség Kerubok csapata zenés-verses lélekhangolása. (Magyar nyelvű versek, imák, mantrák a szerzők előadásában).

Az Európai Veda Unio tevékenységének bemutatása, élménybeszámolóval. Az Európai Veda Unio célja, egyesíteni az összes európai Védákat éneklő csoportot, hogy spirituális szinten, elősegítse az egységet, a szeretetet és a békét a Védák tanításainak zengetésével.

A Sathya Sai Szervezet tagjaival közös bhajanozás. (Szanszkrit és magyar nyelvű verses-zenés imák, mantrák éneklése).

A rendezvény időpontja: 2022. május 14- én 10.00 - 16.00 óráig.

A rendezvény helyszíne: Magyar Ipartestület Inkubátorház 1146. Budapest,

XIV. kerület Thököly út 58-60. Széchenyi terem.

Megközelítés tömegközlekedéssel: a Keleti Pályaudvartól a 7, 173, 5 buszokkal a Cházár András utcai megállóig. Az autóval érkezőknek ingyenes parkolási lehetőség a Székház környékén – Cházár András utca, Istvánmezei út.

A rendezvényen lehetőség lesz az AEÉ alapítvány, a Sai Szervezet és a Kerubok kiadványainak megvásárlására is.

A rendezvényen való részvétel díjtalan!

 

Lakatosné Dörnyei Katalin                                             

Az AEÉ Alapítvány alapítója  


Áros Enikő  

A Sathya Sai Szervezet nemzeti koordinátora

Béke