2022. március 19., szombat

2022. április 10-én Író-olvasó találkozó

Helyszín: Győr Essencia Énidő Klu, Czuczor G. u. 18-24.

Török Tünde újságíró beszélget Lakatosné Dörnyei Katalin szerzővel, Az istentudás útján, A szenvedés feloldása című könyvről.

 

Katika gyermekkorától fogva erős intuitív képességekkel rendelkezik, mint ahogyan neki is, minden embernek vele született képessége, hogy a szellemi tudást birtokolja, szabadon hozzáférjen és mások javára fordítsa. A könyv tartalmából: - Szenvedés okai – Szívtudás – Teremtés - Vágyak  - Meditáció - Élet a halál után - Szellemi létsíkok -Istenanya a női princípium - Avatárok, mesterek - Illúziók

A valódi természetünk a Boldogság és az Öröm. Miért van akkor mégis annyi szenvedés az életünkben? Egyéni teremtésünk által mi hozzunk létre a szenvedést a világban, nem Isten. Amennyire képesek vagyunk visszatérni Istentudásunkhoz, ami maga a jóság és a szeretet, olyan mértékben fog eltűnni a szenvedés a Földről.

Részlet a könyvből: A teremtésünk is egy vágyból ered, akkor ez most vágy vagy teremtés? Mi a kettő között a különbség? Megteremthetünk e olyat is, amire nem vágyunk?

 

Mindannyian teremtői vagyunk világunknak. Először vágynunk kell valamire, amit meg szeretnénk teremteni. A teremtés folyamata: gondolat, szó, cselekedet. A gondolatainkat a vágyaink és a félelmeink is befolyásolhatják, emiatt olyan dolgokat is megteremthetünk, amire nem vágyunk. Például, ha félünk egy adott eseménytől és elképzeljük annak bekövetkezését és elég intenzív a félelmünk, akkor sajnos bekövetkezhet az az esemény amire nem vágytunk. Tehát nem minden esetben a vágyunk valósul meg, az intenzív érzéseink is nagyban befolyásolják a teremtésünket, nem csak a vágyaink.


Ez az előadás, mint ahogy a könyv is, főként a szenvedés okairól és feloldásának módjairól szól kérdések és válaszok formájában, ahol a kérdező Török Tünde újságíró és az érdeklődő közönség, a párbeszéd partner pedig Lakatosné Dörnyei Katalin. 

 

Regisztráció az előadásra:


https://katibodrogi.wixsite.com/website

 

Plakát