2023. november 30., csütörtök

Novemberi táborról és a folytatásról

 A novemberi táborról és a folytatásról

 

A november végi táborunk annak a jegyében telt, hogy ráébredjünk, ha sokszor helybentopogásnak érezzük is az életünket, mennyi mindenben változtunk, fejlődtünk. Szó volt a hála gyakorlásáról, mint legkönnyebb útról a boldogabb élet, illetve a szívtudásunk felé. Kati beszélt a csend hatalmáról, fontosságáról is. Az is fókuszt kapott, hogy nem csak a guruk, mesterek, vagy annak vélt emberek szavaira, tetteire figyeljünk, hiszen egymásnak is mesterei vagyunk, egymástól is sokat tanulhatunk. (Ez persze felelősséget is ró ránk.)

A novemberi tábor résztvevői egy új módszertani füzet megalkotásának is részeseivé váltak az önvizsgálatukkal, kérdőívek kitöltésével és saját, életükben fordulatokat hozó spirituális történeteik elmesélésével, leírásával. Köszönet érte mindenkinek utólag is!

Már sokféle spirituális útmutató, könyv született. Egy újabb megalkotásával az a célja Katinak, hogy a mai kor pörgő, feladatokkal, elvárásokkal terhes világában hasznos módszereket, útmutatást és biztatást adjon másoknak, felhasználva az alapítványunk munkájában és a táboraiban résztvevők tapasztalatait is.

Mivel a következő hónapok az ünnepek, valamint egy módszertani jegyzet megalkotásával fognak telni, legközelebb – a tervek szerint – március 2-3-án lesz tábor. Előtte jelentkezni fogunk.

 

                                                Áldott békés ünnepeket!

                                                                                       Szeretettel:  Török Tünde







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése