2023. november 9., csütörtök

2023. novemberi tábor tájékoztatója

 

Novemberi tábor

Kedves Érdeklődők! 

 

Ahogy azt korábban beharangoztuk, a hónap utolsó hétvégéjén, november 25-26-án lesz a következő, idei utolsó táborunk, amire ismét több érdekes, fontos témával készülünk.

 A tábor szombaton 9 órakor kezdődik, a programok délután 5-6 óráig tartanak. Vacsora után előadás, beszélgetés vagy filmvetítés a program – annak akit érdekel, és tud maradni. 

Vasárnaponként a programok szintén 9 órától kezdődnek és körülbelül 16 óráig tartanak. 

 Helyszín: Funoldi Vendégház, Fonyód, Bartók Béla u. 30-32.

 Kérjük a táborokba azok jöjjenek, akik olvasták már Dörnyei Katalinnak, alapítványunk alapítójának legalább egy könyvét. A könyvek sok olyan információt tartalmaznak, amiknek az újbóli átbeszélésére nem lesz időnk. Ha valaki ezeket nem érti, nem fog tudni bekapcsolódni a munkánkba, az alapok ezekben a könyvekben vannak lefektetve. (Kati könyvei a honlapunkról is megrendelhetők.) 

A rendezvényeink ingyenesek, de szállásról és az étkezésről mindenki maga gondoskodik. 

 Szálláslehetőség: Funoldi Vendégház, Fonyód, Bartók Béla u. 30-32. Ezeken az elérhetőségeken lehet szobát foglalni:06-70/676-1802

E-mail: funoldi.info@gmail.com 

 

Étkezés: Alkohol és húsos ételek fogyasztása szigorúan tilos a tábor ideje alatt! A Funoldi Vendégházban szállást foglalók kapnak húsmentes reggelit. Kávét, üdítőt, vizet lehet vásárolni a helyszínen. Egyéb étkezést nem tudnak biztosítani. (Vízforraló és mikrohullámú sütő van az étkezőben.) 

 Kérjük azokat, akik eddig még nem regisztráltak vagy előzetesen regisztráltak, de mégsem tudnak jönni, jelezzék az alapvetoemberiertekekert@gmail.com email címen. 

 

***

 Más: alapítványunk szeptember végétől ismét beindította az önismereti és a Zöld Kör klubokat kéthetente, szerdánként a fonyódi művelődési házban.

 

2023. november 9.                        

 

                                                                                      Török Tünde

                                                       Alapvető Emberi Értékekért Közhasznú Alapítvány

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése