2023. június 16., péntek

A májusi szabadprogramos tábor a Funoldiban

 Szabadprogramos hétvége a Funoldiban

 

Az alapítványunk táborain résztvevők közül többen úgy érezték, túl hosszú a szünet az utolsó áprilisi rendezvényünk és az őszi folytatás között, ezért hoztak össze egy május 20-21-i találkozót Fonyódon.

Ez egy önszerveződő, szabadfoglalkozásos találkozó volt beszélgetésekkel, kirándulásokkal, amin hamar feltalálták magukat a résztvevők, annál is inkább mert remek volt az időjárás, szokásosan szép a környezet, és már a Balatonban is lehetett csobbanni.

Többeknek azért is jól esett egy ilyen program, mert a táborok lényege nem az egymással való beszélgetés szokott lenni, viszont ezen a hétvégén bőven lehetett gondolatokat cserélni.

 

Ezen a két-három napon (ki mennyire érkezett) az egyetlen alapítványi program a Funoldiban megtartott utolsó önismereti klubunk volt szombat este, amit két órásra terveztünk, de közel kétszer ennyi ideig tartott. Annak ellenére, hogy az előzetes tájékoztató körlevélben elírtam az időpontját – amiért utólag is elnézést kérek, hiszen többeket megtévesztett – meglepően sokan gyűltünk össze. Itt lehetőség volt feltenni kérdéseket Katinak a legkülönbözőbb témákról, és beszélni saját élményeinkről, dilemmáinkról. A hangulat kellően oldott volt, amit bizonyára az is elősegített, hogy most nem előadótermesen, hanem egy nagy kört alkotva rendeztük el a székeket (ld. fotók).

Akadtak akiknek nem kívánkozott hazamenni másnap sem, és tartottak még egy beszélgetős estét vasárnap.

Terveink szerint ősszel ismét lesznek alapítványi programok. Addig is kívánok mindenkinek gyönyörű élményekkel, új felismerésekkel teli nyarat!

 

Szeretettel:

Török Tünde
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése