2016. június 14., kedd

Dörnyei Katalin Eggyé válva IstennelA most megjelent második könyvem segítségével bepillantást nyerünk a szellemi világba, ami által könnyebben megérthetjük az őseink gondolkodását, tudását.
Olvashatunk Istenről, Jézus Krisztusról, Földanyánkról, a Mag népéről, az emberiség eredetéről, ősi kultúrákról, és a Védákról is.

A könyv megrendelhető az ldkati@gmail.com címen.

Az ára 1.500 Ft


Idézet a könyvből:

„Minden ember hidat képez Ég és a Föld között. Ez a könyv segít felébreszteni a bennünk „szunnyadó” tudást, nem tesz mást, csak emlékeztet minket arra, akik vagyunk.”


Vélemények a könyvről:

Csak néhány hete jelent meg ez a könyv, a visszajelzések szerint elmondhatom, hogy akik eddig elolvasták azokat lelkileg mélyen megérintette a tartalma. Sokan közülük hasonló „élményekről” számoltak be nekem, mint Jusztina. 

Dörnyei Katalin


„Ezt a könyvet minden embernek, főként a magyaroknak el kellene olvasni. A szíveddel olvasd, ne az elméddel. Tegyél félre minden ítélkezést, dogmát, amit eddig igaznak hittél. Isten szólni fog a szívedhez, ahogyan az enyémet is többször megrendítette, és őszinte könnyek között imára késztette, magyar népünk és az egész emberiség érdekében, sőt Földanyánk érdekében.”

Mozsár Jusztina

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése