2024. augusztus 31., szombat

QR kód az alapítványunknak MOHU-s automatákban történő italcsomagolások visszaviteléhez

 

Szeretném felhívni a figyelmeteket arra az új támogatási lehetőségre, amivel az alapítványunk is szeretne élni. Ez pedig az új visszaváltható italcsomagolás árának felajánlása bármely jótékonysági, vagy közhasznú alapítvány részére.

 A MOHU által üzemeltetett visszaváltó automatáknál van lehetőség arra, hogy az italcsomagolás árát nem csak a saját folyószámládra utalja közvetlenül az üzemeltető, hanem a MOHU által szerződött jótékonysági szervezet részére, vagy egy másik a visszaváltó által megadott szervezet folyószámlájára utalják.

 Ehhez az adott jótékonysági szervezetnek csak generálni kell egy egyedi QR kódot, amelyet, ha a visszaváltó személy bemutat a visszaváltó automata lézeres leolvasó felületén, akkor a visszaváltás befejezésekor automatikusan átutalja a kedvezményezettnek.

 Ehhez csak annyi szükséges, hogy a levélhez csatolt egyedi QR kódunkat töltsétek le a telefonotokra, és  a BANKSZÁMLÁRA KÉREM AZ UTALÁS opciót válasszátok, és NE a jótékonysági szervezet opciót! Ugyanis ha rögtön azzal kezditek, hogy jótékonysági szervezet opciót válasszátok, csak 2-3 jótékonysági szervezetet van lehetőségetek támogatni, akivel a MOHU szerződést kötött.

 Ha szeretnétek mással is megosztani ezt a lehetőséget generált QR kódunkat honlapunkon is feltüntetjük, ahonnan szintén letölthető lesz. 


Ha innen nem sikerül letölteni ezt a QR kódot, az alapítványunk oldaláról az alábbi linkre kattintva is megteheted: 

 https://drive.google.com/file/d/1Vj6hZFtbv_VyMjmiD50r45nLUcy7cXy-/view?usp=drive_link

Az alábbi cikkben is olvashattok - a linkre kattintva – a módszer ismertetéséről. https://168.hu/itthon/visszavaltas-mohu-jotekonysag-buktato-280746